Elvonulás

 

Az elvonulásokról

 

Csoportos és egyéni elvonulásra van lehetőség Magyarországon és Portugáliában, kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Ha szeretnél egy új életszakaszba lépni, vagy szintet lépni a Guidejaiddal, tanulni tőlük, gyógyulni, transzformálódni, akkor az elvonulás katalizátorként működik.

Kik azok a Guideok? https://edinacontactguides.com/hu/roluk/

Az elvonulas során megtapasztalhatsz egy szélesebb spektrumú valóságot, ahol lehetőséged van az új energiákra hangolódni és egy új világlátással gyökeresen újat teremteni. Az összekötés bepillantást enged ebbe az életformába és életminőségbe, saját kiteljesedett énedbe, ahol maximálisan hozni tudod saját képességedet: azt, amire teremtve lettél, és ami elengedhetetlen a beköszöntött paradigmaváltáshoz. Miután kapcsolatba kerülsz ezzel a tudással, lehetőséged nyílik gyökeresen megváltoztatni az életedet. Kíméletlenül ráláthatsz saját magadra, ami után a legtöbbször már képtelenség hazugságok, megalkuvások, félelmek hálójában élni. Megtapasztalhatod azt a belső teljességet, helyet, ahol a valódi változások és gyógyulások történnek. Innen könnyebben ráláthatsz az életedre: mint egy színdarabra a nézőtérről, ahol felismerheted a rejtett motívumokat, kondicionálásokat, sérüléseket, tudatos és tudatalatti programokat, amik visszatartanak attól, hogy önmagad légy, az, aki teljességre és boldogságra született. Megláthatod életed célját és értelmét, azt, hogy miért vagy ezen a Földön. Ami a legfontosabb, hogy a kapcsolatfelvételek során minden eszközt és segítséget megkapsz ahhoz, hogy átalakítsd az életedet. Megtanulhatod, hogy az elvonulás után hogyan kapcsolódj nélkülem is a Guidejaidhoz.

Az elvonulás menete

Első nap meghatározzuk a „rögzitést”, a szándékot vagyis, hogy mire épüljön az elvonulásod, milyen téma köré rendeződjön. Ha még csak vágy szintjén él benned valami, de nincs meg még a forma pl.  párkapcsolat vagy munkahely, életfeladat…akkor csak az érzést határozd meg ahogyan érezni szeretnéd magad majd akkor amikor a vágyott dolog rádtalál aheyett, hogy egy köttött formához ragaszkodnál. Ha a formához ragaszkodsz, azt valószinűleg a jól ismertből, egy régi mintából meritenéd.  Az „XY al, ezen a helyen érezzem magam igy meg igy…” többnyire még akkor is ha bejön több sebből vérzik, mert egy erősen korlátozott formát próbálunk bepréselni egy magas szabadságfokú tartalomba. Válassz minőséget pl. : szeretet, szerelem, béke, magas tudatosságszint, nyugalom, bőség, bölcsesség, boldogság, teljesség… Aztán amennyire megteheted engedj szabad utat annak, hogy ez hogyan történjen meg, hol és kiken keresztül.  Jó ha ezentúl csak azt a formai megnyilvánulást engeded be az életedbe ami ezen a minőségen keresztül mutatkozik meg, evvel formálva és magas szinten beteljesitve életed.

Ha irreálisak az elvárások, mert nem passzol az életutaddal, aktuális tudatosságszinteddel, az időminőséggel…akkor a Guidejaid ezt közlik veled, és javaslatot is tesznek, hogy mi lenne az aminek most van tere és ideje. Innentől kezdve minden, de minden ami az elvonulás alatt törtenik ezt a szándékot fogja segiteni, ebbe az irányba terel.

A minőség megtartása mellett a saját hozott problémád, elakadásod, csomagod tisztul, rálátast nyersz, el tudod engedni. Arról, hogy még mi mindenre van hatással az elvonulás és úgy általában a kapcsolódás, bővebben irtam a honlapomon, de hozzá kell tennem, hogy formájában egyetlen kapcsolódás vagy elvonulás sem hasonlit a másikhoz.

A csoportban összeadódnak az energiák, igy érezhetően egy Lénnyé válunk, különböző képességekkel. Ahol valakinek egyéni elakadása, vakfoltja van arra esetleg a csoport segithet rálátni és megtartó közeget biztositani a szembenézéshez.

Ez az elvonulás nem követ szigorú napirendet. Ha pl. úgy látom, hogy éppen valakinek egyedüli sétára van szüksége, mert avval segiti át a csoportot egy térben megjelenő elakadáson, akkor elküldöm őt egy meditaciós sétára, mig mások az elvonulóhelyen meditálnak. Evvel pont az fog megtörtenni ami mindenki számára előremozditó.  Képlékeny azért is, mert követi az egyéni szüksegleteidet, hogy a közös Lény részeként a legtöbbet tud kihozni önmagadból amivel a csoportot erősited úgy, hogy mindeközben a saját rögzitésed történik meg, és a saját csomagod könnyül.

Az elvonulás után a te kezedben lesz a döntés, hogy a megtapasztaltakat életminősegeddé teszed, vagy csak elteszed mint egy élményt, és visszakényelmesedsz a megszokottba. Az elvonulás során lehetőséged lesz begyakorolni az új mederbe terelést arra az esetre amikor az elméd újra és újra bepróbálkozik a régi mintákkal.


A napi program fő részei:

– nyitkör

– nyitókör után felveszem a kapcsolatot a saját Guidejaiddal akik megkérdezik, hogy mihez kéred a segítségüket. Ezt nem kell hangosan kimondani, kiolvassak a fejedből. Ezután scannelnek, majd megüzenik, hogy  mit javasolnak megváltoztatni ahhoz, hogy az általad kívánt minőségű életet élhesd. Hol vannak akadályok, hiányosságok, hol látnak tisztítani valót…Ezután engedélyt kérnek a beavatkozásra és megkezdődik a közös munka.

– páros gyakorlat (dyad) egy nagyon hatékony meditációs, kommunikációs, önismereti technika.

                                                                                                    – páros energetikai gyakorlatok

– belső utazás ahol gyógyulás, elengedés, az újba való belehelyezkedés történik

– meditáció a szabadban (pl.óceánparti naplemente)

– kirándulás ami szintén szerves része a belső munkának

– zárókör ahol megosztjuk a saját élményeket, felismeréseket.

Ez csak izelitő, mert minden elvonulás más és más. A csoport összetétele, az adott időminőség, a hozott és felbukkanó problemák mutatják meg az aktuálisan legütősebb technikát amire akkor éppen szükségünk van.