Egyéni kapcsolódás

Az online egyéni kapcsolódás segít megszabadulni a megélt traumáktól, átírja a azokat a programokat, kondicionálásokat, amik (már) nem segítenek ahhoz, hogy egy teljes, boldog életet élhess. Erről többet is olvashatsz a “kapcsolódás” címszó alatt.

Három alkalom ajánlott annak érdekében, hogy minden szinten megtörténjen a nagytakarítas és áthangolás.

Az első alkalommal behangollak, majd teljes szkennelés után saját Vezetőid elmondják, hogy az életed melyik területén javasolják a változást, és ezt mi módon teheted meg a segítségükkel. Amire te is beleegyezésedet adod ott elindul a közös munka. Valójában amit részedről kérnek az a beleegyezésed, és nyitottság az elengedésre, az új megtapasztalására.

Az első két alkalommal felszínre hozzuk a mélyen eltemetett, akadályozó motívumokat, viselkedéseket. Ezekkel szembe kell nézni, majd tudatosan elengedni, helyet adva az újnak. Kérdéseket tehetsz fel az életed minden területére kiterjedően.

A harmadik találkozás a fordulópont, innentől már meg van az új irány, és a “hogyan”. Már megtanultad Segítőiddel felvenni a kapcsolatot, akik innentől kezdve rendkívül hatékonyan fognak együtt dolgozni veled a segítségem nélkül.

Egy kapcsolódás 2 órán keresztül tart, ami alatt neked semmi mást nem kell tenned, csak nyitottnak lenni, miközben én a fényképeden dolgozom.

Egy alkalom ára : €70-€100 attól függően, hogy érzed mennyit szeretnél, vagy mennyit tudsz szánni a kapcsolódásra.