Egyéni kapcsolódás

Egyéni kapcsolódás

A kapcsolódás ráhangol a kiteljesedett énedre, ahonnan maximálisan hozni tudod saját magasszintű minőségedet. Beteljesítheted azt, amire teremtve lettél, ami elengedhetetlen a most beköszöntött paradigmaváltáshoz. Guidejaid segítségével kapcsolatba lépsz a belső szívtereddel, avval a hellyel ahol a valódi változások és gyógyulások történnek. Itt feltárjuk a rejtett motívumokat, kondicionálásokat, sérüléseket, tudatos és tudatalatti programokat. Megláthatod életed célját és értelmét, azt, hogy miért vagy ezen a Földön. A kapcsolódás során megtapasztalhatod azt a szélesebb spektrumú valóságot, magasabb tudatosságszintet ahol lehetőséged van az új, magasabb rezgésű energiákra hangolódni és tanulni róla, majd egy új világlátással gyökeresen újat teremteni. Csak magas tudatosságszinten érvényesül a szabad akarat amivel döntést hozhatsz, hogy milyen minőségen kívánod az életedet élni. Ami a legfontosabb, hogy a kapcsolatfelvételek során minden eszközt és segítséget megkapsz ahhoz, hogy átalakítsd az életedet, megtanuld hogyan kapcsolódj nélkülem is a Guidejaidhoz.

Három alkalom ajánlott annak érdekében, hogy minden szinten megtörténjen a nagytakarítas és áthangolás. Ezután saját elszántságodtól függ, hogy rendszeres megerősítésekkel, szándékkal, gyakorlással a szinteden maradj és onnan asszisztáld végig a visszahúzó kondicionálások kipörgését tágabb rálátással, viszonylagos belebonyolódások nélkül. Egyes témakörök gyorsan rendeződnek új irányba, míg mások akár évekig újra és újra felbukkanhatnak amíg ki nem fakul a mögöttes mozgató motívum. Ehhez nagy segítség a heti online csoportozás, mert mindenki ugyanabban a cipőben jár, vagyis az újba helyezkedik bele kisebb nagyobb nehézségek árán.

Az első alkalommal behangollak, majd teljes szkennelés után saját Guidejaid elmondják, hogy az életed melyik területén javasolják a változást, és ezt mi módon teheted meg a segítségükkel. Amire te is beleegyezésedet adod ott elindul a közös munka. Valójában amit részedről kérnek az a beleegyezésed, és nyitottság az elengedésre, az új megtapasztalására. Az első két alkalommal felszínre hozzuk a mélyen eltemetett, akadályozó programokat, kondicionálásokat, letisztítjuk az árto-megbetegítő, visszahúzó energiákat, entitásokat, embereket. Ezekkel szembe kell nézni, majd tudatosan elengedni, helyet adva az újnak. Kérdéseket tehetsz fel az életed minden területére kiterjedően. A harmadik találkozás a fordulópont, itt már meg van az új irány, és a “hogyan”. Megtanultad Segítőiddel felvenni a kapcsolatot, akik innentől kezdve rendkívül hatékonyan fognak együtt dolgozni veled az én segítségem nélkül amennyiben elszánt vagy arra, hogy begyakorold magad az új életedbe, folyamatosan kipörgetve a régi mintákat. Lesz min dolgoznod, hiszen ezután már képtelenség lesz hazugságok, megalkuvások, félelmek hálójában  élni az idejétmúlttal.

Egy kapcsolódás 2 órán keresztül tart, ami alatt neked semmi mást nem kell tenned, csak nyitottnak lenni, miközben én a fényképeden dolgozom.

Egy alkalom ára: 40.000 Ft

 

 

Téma orientált kapcsolódás.

Ha már túl vagy egy 3 alkalmas bekötésen és éppen dobja magát egy probléma amire szeretnél mélyebben rálátni, akkor válaszd ezt a rövid egy alkalmas bekötést a 2 órás helyett.

Időtartam: kb.1 óra

Ár: 18e Ft