Csoportos kapcsolódás

Csoport azoknak, akik már túl vannak egy 3 alkalmas bekötésen, ami teljeskörű, átfogó tisztítást, behangolást jelent, vagy legalább egy egyéni “ismerkedőn”.

Az “ismerkedőn” felvesszük a kapcsolatot Guidejaiddal (spirituális Vezetőiddel) és megtörténik a feltérképezése annak, hogy melyik életterületed szorul átalakításra, feljavításra annak érdekében, hogy a kiteljesedeséd irányába vigyen. Az ezt követő csoportfoglalkozások során ugyanúgy kipörögnek a régi minták mint a 3 alkalmas intezíven, csak több egyéni gyakorlás szükségeltetik, amihez minden segítséget megkapsz.

A csoportos találkozások segítenek szinten maradni, ill. csirájában elkapni a félrevívő motívumokat amik a nem a kívánt irányba visznek. Itt összeadódnak az energiák, ami sajátságos hangulatot és löketet ad az egyéni gyakorlással szemben.

A kapcsolódás alatt általad meghatározott helyszínen ajánlatos, elmélyülni a gyógyító, tanító, áthangoló energiában: például ülőmeditációval, saját gyakorlással, sétával, festéssel, rajzolással, írással…

Nyitókörrel kezdünk ahol általában egy órát beszélgetünk. Én frissen kapott információkat adok át, majd mindenki tetszése szerinti mélységben osztja meg a csoporttal, hogy éppen miben van, vagy egyáltalán nem oszt meg semmit, ha csendben, magában szeretne lenni. Másokat érintő kérdéseket is fel lehet tenni, de az abszolút személyeseket inkább az egyéni kapcsolódás során. Ezután jön az elcsendesedés ami alatt én mindenkit egyénileg behangolok. Ez azt jelenti, hogy saját Vezetőid, Tanítóid végig szkennelnek és megüzenik, hogy ez alkalommal melyik életterületeden dolgoznak. Én ezt hangüzenetben továbbítom pl. WhatsAppon keresztül, mert ezek a személyes üzenetek nem feltétlenül tartoznak az egész csoportra.

A kapcsolódás végén a zárókörben meg lehet osztani a saját élményeidet, felismeréseidet. Ezek másokat is segíthetnek saját problémájukra való rálátásban, annak megoldásában vagy elengedésében.

Érdekességként megemlítem, hogy az összekapcsolódás már akkor elkezdődik, amikor elhatározod, hogy részt veszel a bekötésen.

A teljes program időtartama 2 óra (nyitókör, beszélgetés, elcsendesedés, üzenetek átadása, zárókör).

Tetszőleges időpontban csatlakozhatsz a csoporthoz amikor úgy érzed ez a te időd. Nem szükséges a folyamatos jelenlét, mert ez nem egy tanfolyam.

Ára: 15 euró /alkalom
Minden Szombaton 18.00-20.00 (Budapesti idő szerint)

IDŐPONTFOGLALÁS

Időzóna: UTC±01:00, Magyarország

https://edinacontactguides.com/
May 2021
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456