Csoportos kapcsolódás

Csoportos kapcsolódás

Online csoport azoknak, akik már túl vannak a 3 alkalmas egyéni kapcsolódáson.

(Az egyéni kapcsolódás teljeskörű, átfogó tisztítást, behangolást jelent, (bővebben az  egyéni kapcsolódásnál).

Azoknak aki már túl vannak 3 alkalmas kapcsolódáson, ezek az online talákozások segítenek szinten maradni, ill. csirájában elkapni a félrevívő motívumokat amik  nem a kívánt irányba visznek. A csoportban összeadódnak az energiák, ami sajátságos hangulatot és löketet ad az egyéni gyakorlással szemben.

Először másokat is érintő témákról, megtapasztalásainkról beszélgetünk, én frissen kapott információkat osztok meg. Általában 1,5-2 órát beszélgetünk. Mindenki tetszése szerinti mélységben oszthatja meg a csoporttal, hogy éppen miben van, vagy egyáltalán nem oszt meg semmit, ha csendben, magában szeretne lenni. Ezek a megosztások általában másokat is segíthetnek saját problémájukra való rálátásban, annak megoldásában vagy elengedésében.

Ezután (offline)mindenkit egyénileg behangolok, ami alatt a saját vezetői, tanítói végig szkennelik és megüzenik, hogy ez alkalommal melyik életterületén dolgoznak. Én ezt hangüzenetben tovabbítom (WhatsApp, Messengeren) keresztül, mert ezek a személyes üzenetek nem feltétlenül tartoznak az egész csoportra. (((-:

Ezalatt mindenki a saját maga által meghatározott helyszínen olyan tevékenységet végez, ami őt az elcsendesedésben segíti. Mindenki saját gyakorlása vagy kedve szerint mélyülhet el a gyógyító, tanító, áthangoló energiában: például ülőmeditációval, sétával, festéssel, rajzolással, írással…

A Guideokkal való munka áthatja az elkövetkező 7-10 napot is.

Tetszőleges időpontban csatlakozhatsz a csoporthoz amikor úgy érzed ez a te időd. Nem szükséges a folyamatos jelenlét, mert ez nem egy tanfolyam.

Ára: 15 euró /alkalom

Minden  vasárnap 18.30h  (Budapesti idő)